Rólunk

universal_medical_logo_NEW-red

Mit érdemes rólunk tudni?

 

A Universal Medical Solutions 2007 óta foglalkozik filmek, reklámfilmek és rendezvények egészségügyi biztosításával és a hazánkban tartózkodó külföldi stábtagok teljes körű ellátásával és betegút szervezéssel.
Szakmailag a kihívások és elvárások soha nem jelentettek problémát – a produkciók, rendezvények – mérettől függetlenül – legmagasabb szintű kiszolgálása a mindenkori célunk.

Több, mint 350 filmet / reklámfilmet tudunk magunk mögött, magyart és külföldit egyaránt. Összesen 3 kontinensen forgattunk, több mint 48.000 munkanapon.

A helyszíni orvos / ápoló / mentő ügyelet mellett több, mint 6.800 alkalommal segítettünk magyar és külföldi partnereink nem közvetlen a forgatással kapcsolatos panaszainak, betegségeinek megoldásában a fogászattól a komoly műtétekig bezárólag.

69 ápoló, 17 orvos és 9 mentőautó áll folyamatosan rendelkezésünkre, ezért minden projektre találunk azonnali professzionális megoldást. Kapcsolatrendszerünk országos, a legelfogadottabb és legjobb állami és magán egészségügyi intézményekkel, rendelőkkel, szakorvosokkal szerződéses viszonyban állunk.

17 éve foglalkozunk speciális kontaktlencsékkel (scleralis lencsék), amelyek különleges szaktudást igényelnek. Ezeket a legmodernebb technológia felhasználásával személyre szabottan gyártjuk (egyedi festés) és természetesen teljes körű szakmai segítséget nyújtunk felhasználásakor: illesztés, vizsgálatok, szakszerű ápolás, lencsetechnikusi szolgáltatás.

Több éve saját vizimentő csapatunk van egy 7 méteres mentőhajóval, amellyel helytállunk speciális, vizes forgatási körülmények között is.

Minden kollégánk folyamatos szakmai tréningen vesz részt, hogy szakértelme és tudása naprakész legyen. Szakmánk egyben a hivatásunk. Mind felszerelésben, mind hozzáértésben a kompromisszumoktól mentes, szakmailag a legmegfelelőbb, legújabb megoldások hívei vagyunk.