Szolgáltatásaink

Film és reklámfilm helyszíni nővér / orvos / mentő ügyelet

Universal Medical Solutions – Több, mint 350 filmet / reklámfilmet tudunk magunk mögött, magyart és külföldit egyaránt. Összesen 3 kontinensen forgattunk, több mint 48.000 munkanapon. 69 ápoló, 17 orvos és 9 mentőautó áll folyamatosan rendelkezésünkre, ezért szinte minden projektre találunk azonnali, professzionális megoldást. Kérje ajánlatunkat elérhetőségeink egyikén!

Universal Vision Care

Vállalati szemészeti szűrőprogramunk keretében cégeknek is vállaljuk a rendszeres látásvizsgálat elvégzését, illetve az ahhoz kapcsolódó optikai szolgáltatásokat (szemüveg, védőszemüveg készítés) az alkalmazottak számára. Munkahelyi környezetben is el tudjuk végezni az évente kötelező szemészeti szűrővizsgálatot, így a dolgozói nem esnek ki a munkából, csak minimális időre. Kérje ajánlatunkat elérhetőségeink egyikén!

2007 óta foglalkozunk speciális kontaktlencsékkel (effekt, festett, sclerális, színes lencsék), amelyek különleges szaktudást igényelnek. 8 lencsetechnikus / optometrista kollégánk a filmekben előforduló összes kontaktlencse típussal dolgozott már. Rövid határidővel a lencséket le is tudjuk gyártani. A legnagyobb produkciókban dolgozhattunk világsztárokkal: